Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Класици који не излазе из моде: Које моделе ФАРМЕРКИ увек можете обући (ФОТО)

Ови модели су просто непревазиђени

1655109167_f78ffb165dd2ef6ecf9ea959547707af.jpg
Фото: Пинтерест
Oglas

Без обзира које годишње доба је у питању, фармерке су неизоставни део комбинација. Чак и у сред лета, иако је вруће, кад нам досаде хаљине, хармерке су прва алтернатива. Нема ко у свом ормару не поседује бар неколико комада. Просто њих увек морате имати. Када се опредељујемо за један или други модел, обично гледамо тренутне трендове. Међутим, уколико желите да купите фармерке за сва времена, следећи моели су прави избор за вас. Престаћете да их носите само ако вам величина више не буде одговарала. 

Прочитајте још: Сестра Јелисавете Орашанин пресликана је глумица: Два пута ћете погледати слику (ФОТО)

Први модел су "мама" фармерке. Оне су биле веома популарне деведесетих, а вратиле су се у моду пре неколико година. Имају висок струк, благо сужени крој и нагласак на линији кукова. Овај крој одговара свима, јер успешно сакрива недостатке фигуре. Слаже се уз све, од спортских мајица, па све до свечаних блуза.

Фото: Пинтерест

 

Следећи модел који треба да имате у свом ормару ако сте љубитељ класике су свакако фармерке равног кроја. Овај модел је веома једноставан. Одговараће девојкама различите грађе, а могу да се комбинују уз најразличитију одећу. Шта год горе да обучете, не можете погрешити. 

Фото: Пинтерест

Фармерке са широким ногавицама и високим струком знатно ће вам помоћи да ваша фигура изгледа боље. Овај модел визуелно смањује струк, издужује ноге и наглашавају кукове. Изгледаћете елегантно, а као и друга два модела, оне се могу комбиновати са најразличитијим мајицама и блузама. Можете га носити и уз топове свих боја. 

Фото: Пинтерест

Када се одлучите да одете у куповину фармерки, боље да се определите за неки од ових модела и да не штедите, јер ће вам ови класици трајати годинама и неће вам бити жао што сте потрошили новац на квалитетан тексас који ће трајати. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas