· · Коментари: 0
ТРЕНД

КОНАЧНО: "Прадини" модели стоје свим женама, а можете и сами да их сашијете (ФОТО)

Даме које имају неки килограм вишка могу да одахну, јер су нови "Прадини" модели савршени!

1608796429_prada.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Prada

Сигурно ћете помислити: Широко прави жену још широм! Није, баш, тако. Тесно чини да се свака, па и намања мана на женском телу још више истакне!

Прочитајте још: Чаробно и женствено: Уз ове хаљине пролеће 2021. биће непоновљиво

Удобно Фото: Youtube/ screenshot Prada

"Прада" поставља трендове, а често и неколико година унапред. Свима су досадили ултра уски модели гардеробе јер нису удобни и истичу све што не ваља.

Модели су удобни, практични...

Поента моде је, кажу креатори ове светски познате модне компаније, да истакне најлепше на дами и да се она у одевном предмету осећа добро. То време се вратило.

Прочитајте још: Будите заводница као Џеј Ло: Понесите тренди капут и чизме и оставите све без даха (ФОТО)

Дугачке сукње, широке хаљине, мантили...

Дугачке сукње, велики, широки и удобни мантили, блузе које се само навуку, јакна којом се жена само огрне... Боје су пастелне, бела, жута и розе, беж и браон, као и вечита црна.

Ташна Фото: Youtube/ screenshot Prada

Најзанимљивија новина је специјалан џеп који се налази на леђима или са стране великог мантила. Толико је велики да може да замени мању ташну. Практично, нема шта! Међутим, пошто би се овакав џеп допао младима, "Прада" је понудила и ташне за даме које цене класику. Боја брескве се слаже са сваким делом гардеробе, а величина је савршена за запослену жену.

Прочитајте још: Представљају спој једноставног стила и новогодишњег духа: Ове ЏЕМПЕРЕ морате имати за празнике

Нараменице нису истакнуте, али су рамена, као и код других креатора, истакнута. Самом чињеницом да се модели, практично, огрну - рамена су у првом плану. Мантили и хаљине прилично подсећају на азијске традиционалне одевне предмете, а креатори то и не крију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.