Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА И ЛЕПОТА

Конзумирање алкохола директно утиче на ЛЕПОТУ ЛИЦА! Ево како да га конзумирате

Храна и пиће коју конзумирамо директно утиче на наш изглед и на наше лице.

1638198582_shutterstock_1152903464.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Најгоре пиће за кожу је алкохол јер управо алкохол узрокује брже старење. Алкохолна пића имају велики утицај на јетру, због чега кожа може изгледати старије. Нутриционисткиња Еми Годсон за један британски онлине портал о здравој исхрани објаснила је које све негативне учинке алкохол може имати.

Прочитајте још: Да ли партнеру треба признати превару? Психолог саветује да добро размислите због ЈЕДНОГ разлога

- Кожа с годинама постаје танка и сува, а одређени спољни чиниоци могу убрзати тај процес. Алкохол може довести до дехидрације па може додатно остарати кожу ако се алкохолна пића конзумирају у великим количинама - истиче нутриционисткиња.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да имате миран и квалитетан сан

Прекомерно испијање алкохола на дневној бази може оставити додатне негативне учинке на кожу тако што вам поремети ритам спавања. Студија објављена у часопису Nature показала је да особе које често конзумирају велике количине алкохола имају више проблема са спавањем.

Друга студија објављена у часопису Case Medical Center закључила је да проблеми са спавањем воде до бржег старења. Наиме, није проблем ако понекад попијете умерену количину алкохола, али немојте претеривати и припазите на то колико алкохола пијете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas