· · Коментари: 0
МОДА

Кожне сукње су тотални ХИТ, а асиметрија је у тренду (ФОТО)

Понекад је за приметан и савршен аутфит потребан само један детаљ.

1611578756_Depositphotos_45083051_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ако волите да истовремено креирате привлачан, модеран и женствен изглед, редови који следе су намењени управо вама.

Водимо вас данас у свет којим владају одважне асиметричне кожне женске сукње. Невероватно изазовне, а са друге стране толико једноставне за комбиновање са остатком ваших горњих одевних предмета и обуће, да нећете моћи да поверујете.

Прочитајте још: Сакрива килограме, изгледа скупо и иде уз све! Ова СУКЊА је модни МУСТ ХАВЕ ове ЗИМЕ! (ФОТО)

Било да волите да носите уске мајице, ролке, блејзере, кошуље или се најбоље осећате у лаганим џемперима оне су као створене за једну даму снажног карактера.

Све што треба да урадите јесте да одаберете боју и дужину ваше асиметричне кожне сукње, као и њен крој који вам долази у ширем спектру варијанти до оних на преклоп, па све до модела са појасевима, плисираних и А-кроја, а ми ћемо вам открити како да их прикажете ове зиме.

Прочитајте још: Чаробно и женствено: Уз ове хаљине пролеће 2021. биће непоновљиво

МИНИ КОЖНЕ АСИМЕТРИЧНЕ СУКЊЕ

Ако је ваш избор мини кожна асометрична сукња како би вам било довољно топло у горњем делу се побрините да носите неки топао и мек џемпер. Црни монохроматски аутфит у овој комбинацији деловаће врло привлачно. Ако волите необичне комбинације ове зиме можете да се прошетате у вашој омиљеној ролци са принтом, која ће вам одлично стајати из бордо кожну асиметричну сукњу.

КОЖНЕ АСИМЕТРИЧНЕ СУКЊЕ ДО КОЛЕНА И МИДИ ВАРИЈАНТЕ

Ако волите лежерне комбинације одевања ваш избор може да буде црвени џемпер који ће одлично изгледати спарен са црном мини кожном сукњом коју одликује асиметрија. Кожне црне глежњаће ће се савршено уклопити у целу ову причу. Уколико тражите инспиративну комбинацију за вечерњи излазак сукња до колена са тилом у црном колору упарена са црном ролком биће ваша добитна комбинација.

Прочитајте још: КОНАЧНО: "Прадини" модели стоје свим женама, а можете и сами да их сашијете (ФОТО)

Фото: Депозит

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.