· · Komentari: 0
TREND

Sakriva kilograme, izgleda skupo i ide uz sve! Ova SUKNJA je modni MUST HAVE ove ZIME! (FOTO)

Omiljeni kroj suknje se vraća na modnu scenu.

1607185762_Depositphotos_206429712_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Moda se vrti u krug, a sad je red došao na suknje od teksasa koje su pre desetak godina bile apsolutni hit. Ništa manje popularne neće biti ni ove zime. Iako je teksas karakterističan za letnji period, ove sezone to pravilo se menja.

Modni stručnjaci su jasni, ovaj model se mora naći u grderoberu svake žene od stila.

Sasvim je dovoljno razloga da investirate u ovaj komad: Baš kao i farmerke mogu se nositi na bezbroj načina, lako se uklapaju u svaki stil, pa vrlo lako mogu da budu deo ležernog, ali i malo svečanijeg stajlinga. Uz pomoć pravih aksesoara, ova teksas suknja može da izgleda vrlo glamurozno. 

Pročitajte još: Komad odeće koji je savršen za ZIMSKE dane

Mogu se nositi uz patike, ravne čizme, ali i štikle. Odlično će izgledati u kombinaciji sa običnom majicom ili sa elegantnom bluzom. Koji god stil da volite, teksas suknja će mu se prilagoditi. 

Ovaj model je tako krojen, da sakriva višak na kukovima, a zbog visokog struka i na stomaku. Bez dileme je kroj koji će mnoge žene voleti. 

Pročitajte još: Samo je potrebno dobro iskombinovati: Ovo je jedan od NAJPOPULARNIJIH DEZENA trenutno! (FOTO)

Osim toga, u ovoj teksas suknji ćete izgledati moćno i "skupo". U trendu su suknje srenje dužine, kao i one dugačke do poda.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.