· · Komentari: 0
TREND

KONAČNO: "Pradini" modeli stoje svim ženama, a možete i sami da ih sašijete (FOTO)

Dame koje imaju neki kilogram viška mogu da odahnu, jer su novi "Pradini" modeli savršeni!

1608796429_prada.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Prada

Sigurno ćete pomisliti: Široko pravi ženu još širom! Nije, baš, tako. Tesno čini da se svaka, pa i namanja mana na ženskom telu još više istakne!

Pročitajte još: Čarobno i ženstveno: Uz ove haljine proleće 2021. biće neponovljivo

Udobno Foto: Youtube/ screenshot Prada

"Prada" postavlja trendove, a često i nekoliko godina unapred. Svima su dosadili ultra uski modeli garderobe jer nisu udobni i ističu sve što ne valja.

Modeli su udobni, praktični...

Poenta mode je, kažu kreatori ove svetski poznate modne kompanije, da istakne najlepše na dami i da se ona u odevnom predmetu oseća dobro. To vreme se vratilo.

Pročitajte još: Budite zavodnica kao Džej Lo: Ponesite trendi kaput i čizme i ostavite sve bez daha (FOTO)

Dugačke suknje, široke haljine, mantili...

Dugačke suknje, veliki, široki i udobni mantili, bluze koje se samo navuku, jakna kojom se žena samo ogrne... Boje su pastelne, bela, žuta i roze, bež i braon, kao i večita crna.

Tašna Foto: Youtube/ screenshot Prada

Najzanimljivija novina je specijalan džep koji se nalazi na leđima ili sa strane velikog mantila. Toliko je veliki da može da zameni manju tašnu. Praktično, nema šta! Međutim, pošto bi se ovakav džep dopao mladima, "Prada" je ponudila i tašne za dame koje cene klasiku. Boja breskve se slaže sa svakim delom garderobe, a veličina je savršena za zaposlenu ženu.

Pročitajte još: Predstavljaju spoj jednostavnog stila i novogodišnjeg duha: Ove DžEMPERE morate imati za praznike

Naramenice nisu istaknute, ali su ramena, kao i kod drugih kreatora, istaknuta. Samom činjenicom da se modeli, praktično, ogrnu - ramena su u prvom planu. Mantili i haljine prilično podsećaju na azijske tradicionalne odevne predmete, a kreatori to i ne kriju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.