Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Метода која ће вас одушевити: Вратите коси сјај и волумен уз ОБРНУТО прање косе

Ова метода помоћи ће вам да коси вратите сјај и волумен

1642415608_pranje-kose.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Заборавите на маске за косу и остале третмане. Време је да косу почнете да перете супротно од нормалног. То је рецепт уколико желите да вам коса буде као са рекламе.

Прочитајте још: Избелите пожутеле нокте у само пар корака: Трик је у овоме!

Прво шта треба да урадите, јесте да ставите регенератор, а потом шампон. Проблем је у томе што када нанесте регенератор на крају прања косе, правите супротан ефекат од жељеног. Коса постаје млитава, без сјаја и тежа. 

Поступак

Уколико на косу прво ставите регенератор учинићете да коса добије све оно што је потребно како би изгледала беспрекорно, а да при томе не оштетите косу. Не треба да мењате шампон, четку или начин фенирања, све што треба да урадите јесте да промените редослед досадашњег прања косе.

Прочитајте још: Необична бјути рутина која даје СЈАЈНЕ РЕЗУЛТАТЕ: Због чега су жене некада на косу наносиле РАКИЈУ?

Поквасите косу и нанесете регенератор на косу, али имајте у виду да вам фокус буду крајеви. Оставите да стоји пет минута, а потом добро исперите. Онда на сцену ступа шампон који добро утрљаљте у косу и исперите. Успешан рецепт који опоравља косу и спречава настанак електрицитета.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas