Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Metoda koja će vas oduševiti: Vratite kosi sjaj i volumen uz OBRNUTO pranje kose

Ova metoda pomoći će vam da kosi vratite sjaj i volumen

1642415608_pranje-kose.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Zaboravite na maske za kosu i ostale tretmane. Vreme je da kosu počnete da perete suprotno od normalnog. To je recept ukoliko želite da vam kosa bude kao sa reklame.

Pročitajte još: Izbelite požutele nokte u samo par koraka: Trik je u ovome!

Prvo šta treba da uradite, jeste da stavite regenerator, a potom šampon. Problem je u tome što kada naneste regenerator na kraju pranja kose, pravite suprotan efekat od željenog. Kosa postaje mlitava, bez sjaja i teža. 

Postupak

Ukoliko na kosu prvo stavite regenerator učinićete da kosa dobije sve ono što je potrebno kako bi izgledala besprekorno, a da pri tome ne oštetite kosu. Ne treba da menjate šampon, četku ili način feniranja, sve što treba da uradite jeste da promenite redosled dosadašnjeg pranja kose.

Pročitajte još: Neobična bjuti rutina koja daje SJAJNE REZULTATE: Zbog čega su žene nekada na kosu nanosile RAKIJU?

Pokvasite kosu i nanesete regenerator na kosu, ali imajte u vidu da vam fokus budu krajevi. Ostavite da stoji pet minuta, a potom dobro isperite. Onda na scenu stupa šampon koji dobro utrljaljte u kosu i isperite. Uspešan recept koji oporavlja kosu i sprečava nastanak elektriciteta.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas