Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мода која је обележила 2022. годину: Ови комади су се вратили и одлучили да остану (ФОТО)

Једна реч је довољна, "класика"

1672486400_shutterstock_2189689877.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

До 2023. године остало је свега неколико сати. Крај године иделано је време за подсец́ање, па ћемо да се осврнемо уназад и видимо која је то мода обележила 2022. годину. Било је ту свега, свако је могао да изнесе свој стил и буде "модеран", али ако морамо да одаберемо једну реч, то би дефинитивно била "класика". Класика се вратила у свом најлепшем облику, па су је заволели и они који се можда у њој нису проналазили. Па, да кренемо!

Сакои

Сако и у преувеличаним пропорцијама дефинитивно заузимају прво место. Нема излога који није имао бар један модел. Успели су да у једном стилу споје софистицираност, елеганцију и опуштеност. Било да се носи као део одела, пребачен преко фармерки или панталона, превелики блејзер је иделан део сваког изгледа. Тако да, сигурно се видимо поново у 2023.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Заблистајте на ДОЧЕКУ НОВЕ ГОДИНЕ: Овај једноставан трик учиниће ваше усне већим

Широке панталоне

Оне нису новина 2022. године, али су успеле да се и ове године изборе за место. Ипак су након деценије владавине уских фармерки потпуно преокренуле свет. Ногавице су постајале све шире и ове године, а ми смо их носили у свим комбинацијама.

Фото: Схуттерстоцк

Пуф рукави

Неочекивано смо се сусрели са пуф рукавим који су, морамо признати, већ годинама били заборављени. Освежиће сваку модну комбинацију, а целокупном изгледу дати романтчан дух. Видећемо да ли ће их жене пронаћи и у моди за 2023.

Прочитајте још: КАО ДЕВОЈЧИЦА: Џенифер Лопез, са машницама и цветићима, упутила ЧЕСТИТКУ (ФОТО)

Зелена боја

Да ли је и вама први избор зелена ако морате да бирате боју која је обележила годину за нама? Нама дефинитино јесте. Носиле смо је од главе до пете, а још увек није довољно. Само су се мењале њене нијансе током годишњих доба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas