Oglas
· · Komentari: 0

Moda koja je obeležila 2022. godinu: Ovi komadi su se vratili i odlučili da ostanu (FOTO)

Jedna reč je dovoljna, "klasika"

1672486400_shutterstock_2189689877.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Do 2023. godine ostalo je svega nekoliko sati. Kraj godine idelano je vreme za podsećanje, pa ćemo da se osvrnemo unazad i vidimo koja je to moda obeležila 2022. godinu. Bilo je tu svega, svako je mogao da iznese svoj stil i bude "moderan", ali ako moramo da odaberemo jednu reč, to bi definitivno bila "klasika". Klasika se vratila u svom najlepšem obliku, pa su je zavoleli i oni koji se možda u njoj nisu pronalazili. Pa, da krenemo!

Sakoi

Sako i u preuveličanim proporcijama definitivno zauzimaju prvo mesto. Nema izloga koji nije imao bar jedan model. Uspeli su da u jednom stilu spoje sofisticiranost, eleganciju i opuštenost. Bilo da se nosi kao deo odela, prebačen preko farmerki ili pantalona, preveliki blejzer je idelan deo svakog izgleda. Tako da, sigurno se vidimo ponovo u 2023.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: Zablistajte na DOČEKU NOVE GODINE: Ovaj jednostavan trik učiniće vaše usne većim

Široke pantalone

One nisu novina 2022. godine, ali su uspele da se i ove godine izbore za mesto. Ipak su nakon decenije vladavine uskih farmerki potpuno preokrenule svet. Nogavice su postajale sve šire i ove godine, a mi smo ih nosili u svim kombinacijama.

Foto: Shutterstock

Puf rukavi

Neočekivano smo se susreli sa puf rukavim koji su, moramo priznati, već godinama bili zaboravljeni. Osvežiće svaku modnu kombinaciju, a celokupnom izgledu dati romantčan duh. Videćemo da li će ih žene pronaći i u modi za 2023.

Pročitajte još: KAO DEVOJČICA: Dženifer Lopez, sa mašnicama i cvetićima, uputila ČESTITKU (FOTO)

Zelena boja

Da li je i vama prvi izbor zelena ako morate da birate boju koja je obeležila godinu za nama? Nama definitino jeste. Nosile smo je od glave do pete, a još uvek nije dovoljno. Samo su se menjale njene nijanse tokom godišnjih doba.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas