Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

Модел фармерки који је постао хит ове сезоне: Крајње необичног кроја, залуделе најпознатије трендсетерке

Фармерке које је дизајнирао бренд Муглер постају незаобилазни тренд овог пролећа

1649755835_irinanaslov.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Муглерове фармерке убедљиво су на врху кад је реч о најпопуларнијим моделима - оне су удобне, помало шире и средње високог струка.

Чини се да су тотално уске фармерке постале пассе, а да њихов трон заузима баш овај модел.

Фото: Пинтерест

Иако помало подсећају на тренд који је владао пре две деценије, нашао се у ормарима најстилизованијих дама. Тексас помешан са црним делом који прати задњицу и бутине у помало спиралном облику, дефинитивно дају оригинални печат.

Прочитајте још: Лице Селме Хајек изгледа ЗАТЕГНУТО И МЛАДОЛИКО: Откривамо вам ТАЈНУ њене ЛЕПОТЕ (РЕЦЕПТ)

Једна од наших најпознатијих блогерки, Дуња Јованић, позирала је у прошлогодишњем моделу ових фармерки које су освојиле и светске модне иконе.

Фото: Профимедиа

Такође, Бела Хадид и Ирина Шајк, прошетале су овај модел. Ове панталоне направљене су од удобног и растегљивог материјала, па осим ефектног естетског мотива, неће вам сметати да у њима проведете и неколико сати.

Прочитајте још: Како да се решите напорних тамних флека које остају након акни?

Фото: Профимедиа

Док се Дуња Јованић одлучила да за ове фармерке због професионалног shooting-a, Ирина Шајк одлучила је да их искомбинује са basic комадима из свог ормара.

Фото: Пинтерест

Како овај модел постаје све популарнији, можемо очекивати да ће се појавити разне варијанте, боје и облици.

Бонус видео:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas