Oglas
· · Komentari: 0
TAJNA LEPOTE

Lice Selme Hajek izgleda ZATEGNUTO I MLADOLIKO: Otkrivamo vam TAJNU njene LEPOTE (RECEPT)

Selma Hajek je na holivudskoj sceni prisutna već 35 godina, ali i dan-danas privlači pažnju medija i javnosti

1649663139_Salma-Hayek.jpeg
Photo:Profimedia
Oglas

Mnogi je smatraju jednom od najlepših glumica svih vremena, a u šestoj deceniji posebno pleni i zrači ne samo lepotom, već i jedinstvenim talentom i energijom. 

Glumica je i u "neobaveznom" izdanju ukrala simpatije fanova i dokazala da i bez šminke izgleda veoma lepo i atraktivno.

PROČITAJTE JOŠ:  Pri izboru materijala i postavljanju sistema termoizolacije obavezno obratite pažnu na OVE stvati

Recept:

  • Vitamin C- Salma u svom receptu koristi sveže pomorandže. One su dobar izvor vitamina C, jačaju imunitet i utiču na probavu.
  • Kurkuma- Ona u sok od narandže dodaje svežu kurkumu - začin koji ima blagotvorno dejstvo na organizam, ali i lepotu.
  • Crni biber - Glumica je navela da dodaje malo crnog bibera u sok, jer to pomaže telu da brže upije kurkuma. Pored toga, ovaj začin ubrzava metabolizam.
  • Pasji trn- Biljka koja je bogat izvor vitamina C i vitamina b12. Sadrži i puno kolagena, ali i podstiče telo da ga proizvodi, tako da je jasno zašto ima regenerativni efekat na kožu, kosu i nokte.

NJen domaći sok čini kožu blistavom, ali pored toga ima i niz zdravstvenih benefita na telo i organizam. Pored toga, Selma Hajek svako jutro svoje lice i vrat isprska hladnom vodom, što smatra pravim eliksirom mladosti i lepote

BONUS VIDEO:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas