Oglas
· · Komentari: 0
moda

Model farmerki koji je postao hit ove sezone: Krajnje neobičnog kroja, zaludele najpoznatije trendseterke

Farmerke koje je dizajnirao brend Mugler postaju nezaobilazni trend ovog proleća

1649755835_irinanaslov.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Muglerove farmerke ubedljivo su na vrhu kad je reč o najpopularnijim modelima - one su udobne, pomalo šire i srednje visokog struka.

Čini se da su totalno uske farmerke postale passe, a da njihov tron zauzima baš ovaj model.

Foto: Pinterest

Iako pomalo podsećaju na trend koji je vladao pre dve decenije, našao se u ormarima najstilizovanijih dama. Teksas pomešan sa crnim delom koji prati zadnjicu i butine u pomalo spiralnom obliku, definitivno daju originalni pečat.

Pročitajte još: Lice Selme Hajek izgleda ZATEGNUTO I MLADOLIKO: Otkrivamo vam TAJNU njene LEPOTE (RECEPT)

Jedna od naših najpoznatijih blogerki, Dunja Jovanić, pozirala je u prošlogodišnjem modelu ovih farmerki koje su osvojile i svetske modne ikone.

Foto: Profimedia

Takođe, Bela Hadid i Irina Šajk, prošetale su ovaj model. Ove pantalone napravljene su od udobnog i rastegljivog materijala, pa osim efektnog estetskog motiva, neće vam smetati da u njima provedete i nekoliko sati.

Pročitajte još: Kako da se rešite napornih tamnih fleka koje ostaju nakon akni?

Foto: Profimedia

Dok se Dunja Jovanić odlučila da za ove farmerke zbog profesionalnog shooting-a, Irina Šajk odlučila je da ih iskombinuje sa basic komadima iz svog ormara.

Foto: Pinterest

Kako ovaj model postaje sve popularniji, možemo očekivati da će se pojaviti razne varijante, boje i oblici.

Bonus video:

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas