· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Модне БЛОГЕРКЕ на апаратима! Баците штикле, бунде, торбице, ево који је ОДЕВНИ КОМАД обележио 2020. годину (ФОТО)

Година за нама остаће упамћена по бројним популарним трендовима, било да је реч о моди, дневној рутини, путовањима...

1608655012_moda.png
Фото: InstagramScreenShot/cerenariostubarao

Сезонске колекције различитих модних брендова диктирале су различите трендове, али чини се да је један одевни комад ипак био најпопуларнији у години за нама. Осим тога, свако од нас ове године купио је бар један примерак овог одевног комада - пиџаму.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Ипак, нису ни све пиџаме исти, а посебно нису биле све у тренду. Ове сезоне доминирале су пиџаме какве су носиле наше баке и деке, пре неколико деценија. 

Прочитајте још: Престаните да уништавате кожу и косу: Ове навике морате да промените

Управо овакве пиџаме сачињене су од два дела, од чега је горењи део налик на кошуљу, односно затворене сакое. Наравно, у комплету доњи део је широк, како би био што удобнији.

Овај одевни комад носили смо у свим приликама. И на послу, у новој кућној канцеларији. Признајте, зар не? Али и на предавањима, приликом виђања онлајн са пријатељима, на онлајн конференција, састанцима и бројним другим ситуацијама.

Прочитајте још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље

Током летње сезоне, фурале су се ове пиџаме кратких рукава у комплету са шортсевима. Са друге стране, први хладнији јесењи дан и ипрви дани зиме поново су вратили у тренд овај модни комад у популарним карираним дезенима и у дебљим материјалима.

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

Који је одевни комад по вашој мери који је обележио годину за нама?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.