Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Мушкарцима ПОЗЛИЛО! Ево који модел бренда Gucci БАЛКАНЦИ не би понели ни да је ЏАБЕ (ФОТО)

Познати светски бренд у својој актуелној колекцији представио је одевни комад за мушкарце по мери жена

1610141954_muska-haljina.png
Фото: InstagramScreenShot/itsmaekyle
Oglas

Један од највећих светских брендова Gucci у својој последњој колекцији представио је и сасвим необичан комад мушке одеће, инспирисан grunge стилом из легендарних деведесетих година прошлог века - хаљину за мушкарце.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Како су објаснили у опису овог одевног комада, реч је о карираној кошуљи-хаљини у наранџастим тоновима, са необичном белом крагном испирисаном цртаним јунаком, Петром Паном.

Овај одевни комад у потпуности нарушава традиционалне мушке одевне комаде, обзиром да има крој типичне женске хаљине А кроја са сатенском траком, која се везује око струка и тиме истиче фигуру.

Прочитајте још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

Осим тога, на предњој страни хаљине за мушкарце истакнут је и бели вез у пределу струка, што још више даје на женствености овом одевном комаду. 

Прочитајте још: Престаните да уништавате кожу и косу: Ове навике морате да промените

Цена ове мушке хаљине износи 2.600 долара на званичном сајту овог великог свестског бренда. Иако до сада из овог бренда није процурела информација како иде продаја ове хаљине, она је изазвала буру реакција на друштвеним мрежама.

Шта ви мислите, да ли би овај комад понели мушкарци у вашој околини?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas