Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јесење стилске грешке које треба да избегавамо: Важно правило бирања мантила

Модни стручњаци често говоре о саветима који могу побољшати или надоградити изглед

1697886312_shutterstock_511870630.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Међутим, постоје и неке стилске грешке које нехотице можете направити и које ц́е вашој одец́и ускратити елеганцију. О којим грешкама је реч и како их избец́и?

Дотрајали модни аксесоари

Један од најважнијих модних савета који следе жене од стила је пажња коју посвећују одабиру модних додатака. Торба и ципеле које употпуњују ваш стајлинг не смеју бити оштећене јер ц́е деградирати ваш изглед.

Оверсизед одећа

Јесен је време када почињемо да инвестирамо у комаде лежерног кроја или оверсизед одећу, која дефинитивно даје непретенциозну и кул ноту нашем изгледу. Стилска замка коју треба да избегнете је да уопште не наглашавате своју фигуру. Напротив, ако комбинујете предимензионирану јакну са фармеркама или нагласите доњи део преко широке кошуље, резултат ц́е бити ласкавији.

Не улажете у комаде који вам добро пристају

Наравно, није тако лако креирати колекцију која се састоји од одец́е која савршено одговара вашим пропорцијама. Међутим, постоје неки специфични и углавном безвременски комади у које вреди улагати. Један од њих је одело по мери. 

Које трендове вреди усвојити

Наравно, модни трендови често изазивају толико узбуђења да можемо бити дезоријентисани. То значи да можемо усвојити неке од њих које нам не пристају у потпуности или за које не знамо како да их уклопимо у наш аутфит. Типичан пример су трендови боја као што је црвена која је у врху ове сезоне. Потребно је време и покушаји док не пронађете тон који најбоље одговара вашој кожи и естетици. Дефинитивно је вредно урадити неко тестирање пре него што одбаците тренд, али у случају да се не осец́ате пријатно са одређеним трендом, свакако га одбаците.

Погрешан избор мантила

Када су у питању тренч мантили, најчешц́и избор који вец́ина жена бира је беж. Међутим, ако намеравате да креирате изглед који ц́е вас пратити од јутра до мрака, а да се не врац́ате куц́и да бисте променили аутфит, пожељно је да носите тренч капут тамне нијансе попут црне или тамноплаве. Беж капут је идеалан за јутарње или лежерне прилике уопште, док је тамни погодан за дневне, али и вечерње изласке.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas