Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГАРДЕРОБА

MUST HAVE ове јесени: Смејали сте мами, а сада ТРАЖИТЕ њен САКО!

Прво проверите да ли ћете га можда пронаћи у мамином орману, па ако га тамо нема...

1601648858_itsy.PNG
Фото: Youtube/ screenshot itsyuyan
Oglas

Огроман, тако рећи, "џакасти" сако је апсолутни хит ове јесени, а пошто је веома практичан овај део гардеробе ће издржати до пролећа!

Прочитајте још: Три добитне комбинације: Како најбоље носити САКО СА ФАРМЕРКАМА И ПАНТАЛОНАМА (ФОТО)

Чудили сте се како су жене могле да осамдесетих и деведесетих година носе сакое са нараменицама који нису били припијени уз тело. Сада је дошао ред на вас!

Девојка у блејзеру увек изгледа дотерано.

Блејзер је измишљен 1825. године и носила су га господа у неформалним приликама. После два века блејзер је еволуирао и одличан је део гардеробе у којем девојка увек изгледа дотерано.

Први начин како ће се "oversize blazer" су фармерке и мала ташница преко кука. Светске трендсетерке су још летос почеле да шетају велике сакое са сандалама, мајцама и бермудама. За хладније дане припремите поцепане фармерке и кратке чизмице.

Фото: Youtube/ screenshot itsyuyan

Други начин је дезен који мора да буде у складу са деведесетим годинама прошлог века. Карирани и "принс де гал" су најпопуларнији, а уз њих се слажу "скини" кожне панталоне.

Може и уз супер кратку сукњу и високе чизме.

Трећи начин је најзгоднији за посао и подразумева широке панталоне, кошуљују и једнобојни сако. Уместо широке кошуље можете носити краћи топић.

Прочитајте још: Које ЦИПЕЛЕ сте обули данас? Ево шта ОБУЋА ОТКРИВА О ВАМА

Четврти начин ће се највише допасти мушкарцима, јер велики сако може да се носи са - кратком сукњом. За хладне дане обујте високе чизме, а сако стегните у струку кожним каишем. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas