Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРИК

Направите ЕЛЕГАНТНУ МАШНУ од појаса на вашој хаљини и истакните се стилом! (ВИДЕО)

Са летњим хаљинама долазе и траке које треба да вам помогну да истакнете струк или стилизујете хаљину, а како се прави најбоља машна, погледајте у тексту.

1622723679_500-vencanje.jpg
ФОТО: Принтскрин/ пИНТЕРЕСТ/ амзн.то
Oglas

Канапчић или трака која иде око хаљине увек оставља простор за игру. Проблем је у томе што, ако не знате како се везује на правилан начин, ваша машна може изгледати неуредно и тако ће вам уништити комплетну комбинацију.

Са друге стране, стручно везана машна на хаљини, чини вас стилизованом и добриноси укупном изгледу. 

Прочитајте још: НИНА БАДРИЋ као "хрватска Моника Белучи": Са 49 година, она је права икона стила! (ФОТО)

Како везати појас на хаљини?

На друштвеној мрежи, једна девојка, која се очигледно разуме у машне, поделила је мали трик, како да вежете машну на елегантан начин.

Први корак је да укрстите два крака појаса.

Потом пресавијајте један крак док се не истроши. Пребаците део који нисте савијали преко савијеног дела и направите потез као кад иначе правите машну, тако што ћете га провући кроз рупу.

Изравнајте машну, тако да буде једнака са обе стране. 

Како тачно изгледа поступак везивања машне, погледајте на снимку испод.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas