Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДИ

НАРАНЏАСТА ТОРБА ЈЕ БОЉА ОД ЦРНЕ! Уверите се сами зашто треба бирати јарке боје (ФОТО)

Постоје неке прилике у којима је црна одећа од главе до пете неизбежна, али увек је боље да унесете мало боје у свој изглед кроз додатке. Из тог разлога, црна ташна прва може да лети из ормара

1648795585_pjimage---2022-04-01T084331.615.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Заокруживање одеће живописном торбицом је једноставан начин да унесете мало радости свом изгледу. Било да се ради о жутој торби или плетеној црвеној мини торби, нећете погрешити. А када говоримо о потпуно црној одећи: шарена ташна изгледа сјајно уз то. 

Да бих вам помогли да додате мало дражесности свом свакодневном изгледу, одабрали смо пет узбудљивих боја торби које су невероватно разноврсне и забавне.

Црвена торба

Црвена је вероватно најнеутралнија боја на овој листи. Додаје фантастичан моменат вашој одећи без да буде превише смео. Црвена иде уз све јер је у суштини боја за све сезоне (за разлику од црне, која је лети прилично незгодна). Ако се осећате смело, можете се у потпуности ослонити на црвену естетику и одлучити се за ансамбл од вишње од главе до пете.

Прочитајте још: Каја Гербер отворила сезону БЕБИ-ДОЛ ХАЉИНА: Стил који ћете желети да украдете јер изгледа преслатко! (ФОТО)

Жута торба

Када су у питању шарени додаци, жута је такође прилично разноврсна боја. Уживајте у спајању жутих торби са неутралном одећом и златним накитом.

Зелена торба

Ако желите да заиста експериментишете са бојом, изаберите зелену ташну. Што се тиче повећања волумена одеће, зелена ташна чини управо то једним потезом.

Прочитајте још: ЖАО НАМ ЈЕ, ОВО ЈЕ ЗЛОЧИН: Модни критичари изабрали НАЈГОРЕ ОБУЧЕНЕ ЗВЕЗДЕ на додели Оскара 2022. (ФОТО)

Љубичаста торба

Љубичасте торбе могу се кретати од дубоких магента нијанси до светлих лила нијанси. Тамније љубичасте изгледају неутрално, док пастелне верзије дају више изјаве. Закључак: Додатак љубичасте торбе чини сваку одећу разигранијом и веселијом.

Наранџаста торба

Наранџаста има низ нијанси - од светлих цитрусних до "загорелих" тонова. То је шокантно прилагодљива боја и иако се сигурно може носити током целе године, а за топлије месеце су просто савршенство. Ташне у овој боји у потпуности замењују оне у црној.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas