Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
обрве

Неговање обрва у три корака: Ако сте некад погрешили, постоји решење

Сада већина жена жели пуне обрве

1656785988_woman-2315_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Трендови обрва су подложни промена, па тако они који су се некада водили трендом танких обрва сада желе густе, а знамо да обрве "не опраштају" грешке. Уколико желите густе обрве, које су блиске оним природним, можете да се окренете њиховом неговању.

Неговање обрва

Коришћење пинцете

- Пинцета је прецизнија, иде једна по једна длака, за детаљно обликовање обрва. Сигурнија је од депилације воском. Са депилацијом воском присутна је топлота, ако имате и најмању осетљиву кожу онда би ово требало да избегавате - истиче стручњака за обрве Џои Хеали.

Прочитајте још: Шминкер објашњава у чему грешимо приликом наношења коректора: Сакријете подочњаке и заблистајте

Ако нисте вешти да обликујете обрве код куц́е, најбоље је да се обратите стручњацима, како не бисте погрешили.

Пептиди у серуму за раст обрва

Без обзира на облик обрва, с времена на време могу да се појаве "рупе" у обрвама. Употреба серума за раст обрва је одличан начин да порасту баш на тим местима.  Чак и ако имате симетричне обрве, серум је и даље кључан за одржавање тог облика током времена.

- Како старимо, наше обрве постају тање и слабије визуелно. Када је у питању избор серума за обрве, требало би да тражите нешто природно, али ефикасно. Серум за раст заснован на пептидима је најбољи јер је то састојак који је најсигурнији, најприроднији и најефикаснији - каже Хеали за Минд Бодy Греен.

Прочитајте још: Фризер објаснио коју грешку већина прави након фарбања косе: Због овога се боја не задржава

Блендање производа за обрве

Свако воли различите производе за сређивање обрва, неко више воли оловку или сенку, док се други одлучују за воштану крему. Без обзира шта одаберете, најважмније је да производ изблендате како би обрве изгледале природно. Избегните линије и оштре ивице. Након што нанесете производ, било да је у питању оловка или сенка, требало би да га изблендате четкицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas