Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепота

Нови МЕЈКАП ТРЕНДОВИ инспирисани НАЈПОПУЛАРНИЈИМ СЕРИЈАМА

Мејкап трендови ове сезоне спој су различитих стилова

1646300380_euforija.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Серија "Еупхориа" стекла је велику популарност, али и највише инспирисала када су трендови шминкања у питању. Реч је о серији која прати потешкоће одрастања тинејџера и њиховом ступању у свет одраслих које носи преиспитивање, бунт, револт и тражење себе у овом хаптичном свету.

Шминка главних и споредних глумица је нешто што ће вам свакако прво упасти у очи. Глитери, шљокице, сјај, упечатљив мејкап. јарки ајлајнер у унутрашњости ока - све то виђамо у серији, а ови и други трендови најавили су револуцију и промене када је реч о шминкању.

1. Јарки ајлајнер нанесен у дебљем слоју

Оваквим избором наношења ајлајнера нема сумње да ће сви погледи бити упрти у Вас!

Прочитајте још: НАПРАВИТЕ САМЕ домаћи мелем који ће заштитити исушену и испуцалу кожу руку

2. Цат еyе "појачан" шљокицама

"Еуфорија" је најавила повратак глитера и шљокица  на велика врата - на капцима или угловима очију, даће оригиналну ноту Вашем изгледу.

3. Глитери на образима

Можда смо пре деценију или две глитере на образима виђали само код деце, али сада то постаје право освежење у мејкап индустрији.

Прочитајте још: Како да нанесете СЕНКУ за очи као ПРОФЕСИОНАЛАЦ? Испратите четири корака

4. "Готик" боје на очима

Заборавите на монотоне и досадне тонове ове сезоне и направите места за авангардне сенке у свом несесеру.

5. Ајлајнер нанесен на тотално  другачији начин

Нанесен на тотално неконвенционалан начин и у другачијим бојама од оних које сви користимо, са овим избором шминкања дефинитивно ћете искочити из мејнстрим рутине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas