Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тренд

Обућа коју смо заборавили поново се враћа: Дизајнери представили моделе за пролеће/лето 2021 (ВИДЕО)

Култна обућа поново модерна.

1612796763_Depositphotos_212495438_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Дизајнери широм света предствавили су колеције обуће за пролеће/лето 2021. Приметно је да их све спаја једно - повратак 90-им, винтиџ стилу и отвореност.

Прочитајте још: Шанел каже: Ово ће обележити пролеће/лето 2021. године, спремите се! (ФОТО/ВИДЕО)

Папуче у свим моделима доминирају ревијама. Сећате се јапанки са платформом? Ако је судити према диктирањима дизајнера биће незаобилазе ове године.

Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ А Фасхион

Дуго је сматано да су папуча-сандале шпицастог врха отишле у историју. Сада се некада култни модел поново враћа. Прада је баш њих уврстила у незаобилазни тренд, а примећујемо да је на готово свим моделима отворена пета.

Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ А Фасхион

Оно што ћемо сигурно виђати јесу римљанке и гладијаторке. Њих су жене широм света прихватиле и дуго су биле једне од најпопуларнијих током летње сезоне. Сада са пертлањем до колена и у моделу јапанки. Занимљива и другачија комбинација од оне на коју смо навикли. Такође, присутна је и платформа.

Прочитајте још: Чудотворна биљка у служби неге: Направите маску за лице од алое вере

Када је реч о моделу кућних папуча који се ођедном појавио и постао омиљен многих женама, поново је ту. Овај тренд нам или прија или не. Уме да делује веома чудно и неприлагођено, па их многи из тог разлога заобилазе.

Судећи према моделила које су представили, дизајнери су за излазак из зоне комфора. Комбинујте стилове из различитих доба, играјте се модом и останите своји. А можемо видети да је "допуштено" све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas