Oglas
· · Komentari: 0
trend

Obuća koju smo zaboravili ponovo se vraća: Dizajneri predstavili modele za proleće/leto 2021 (VIDEO)

Kultna obuća ponovo moderna.

1612796763_Depositphotos_212495438_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Dizajneri širom sveta predstvavili su kolecije obuće za proleće/leto 2021. Primetno je da ih sve spaja jedno - povratak 90-im, vintidž stilu i otvorenost.

Pročitajte još: Šanel kaže: Ovo će obeležiti proleće/leto 2021. godine, spremite se! (FOTO/VIDEO)

Papuče u svim modelima dominiraju revijama. Sećate se japanki sa platformom? Ako je suditi prema diktiranjima dizajnera biće nezaobilaze ove godine.

Foto: Printscreen/ You Tube/ A Fashion

Dugo je smatano da su papuča-sandale špicastog vrha otišle u istoriju. Sada se nekada kultni model ponovo vraća. Prada je baš njih uvrstila u nezaobilazni trend, a primećujemo da je na gotovo svim modelima otvorena peta.

Foto: Printscreen/ You Tube/ A Fashion

Ono što ćemo sigurno viđati jesu rimljanke i gladijatorke. NJih su žene širom sveta prihvatile i dugo su bile jedne od najpopularnijih tokom letnje sezone. Sada sa pertlanjem do kolena i u modelu japanki. Zanimljiva i drugačija kombinacija od one na koju smo navikli. Takođe, prisutna je i platforma.

Pročitajte još: Čudotvorna biljka u službi nege: Napravite masku za lice od aloe vere

Kada je reč o modelu kućnih papuča koji se ođednom pojavio i postao omiljen mnogih ženama, ponovo je tu. Ovaj trend nam ili prija ili ne. Ume da deluje veoma čudno i neprilagođeno, pa ih mnogi iz tog razloga zaobilaze.

Sudeći prema modelila koje su predstavili, dizajneri su za izlazak iz zone komfora. Kombinujte stilove iz različitih doba, igrajte se modom i ostanite svoji. A možemo videti da je "dopušteno" sve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas