Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

ОДЛОЖИТЕ ПУДЕР током лета: Ево зашто треба да се окренемо тонираним кремама, бирајте ББ, ЦЦ или ДД

Одлагање пудера и приклањање тонираним кремама током високих температура даје поприлично ослобађајућ осећај.

1624350019_7b7a0af7273710280a7a71eb427a033c2df37a04.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Разлика између пудера и тониране креме

Током лета, услед високих температура, не желимо да нам било шта додатно смета, па макар то био и пудер. Тешка шминка нам неће пријати када је напољу јако топло, али постоји замена - тонирана крема.

Има лагану текстуру, па нећемо имати осећај шминке на лицу, а опет даће нам леп и уједначен тен. Њихова предност је што дају ефекат ненашминканости и природне лепоте, неговане и здраве коже.

Прочитајте још: Грешке приликом наношења АЈЛАЈНЕРА које вероватно правите: Да ли и ви гледате право у огледало?

На тржишту постоји неколико врста тонираних крема, попут ББ, ЦЦ, ДД креме. Према карактеристикама су сличне, све дају осећај лагане креме на лицу, а поред покривања несавршености и уједначавања тена нуде и додатну негу и хидратацију коже.

Од тониране креме не можемо да очекујемо покривну мож пудера, али нам је у летњим месецима таман, обично већина садржи и заштитни фактор, па је још глас више да им се приклонимо.

Разлика између ББ, ЦЦ и ДД креме

ББ крема

Лагане је текстуре, има мању покривну моћ, али даје знатно пријатнији осећај на кожи лице. Прућа неопходну хидратацију и уједначава тен.

Прочитајте још: Мелем од ДУЊЕ уклања боре и негује усне

ЦЦ крема

 Служе за ублажавање црвенила и знатно боље покривају неправилности од ББ креме.

ДД крема

Ова крема има одличан ефекат против бора, што је издваја од осталих крема. Комбинација је ББ и ЦЦ креме, а редовном употребом смањује ситне линије, боре и сужавају поре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas