Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУДЕР СЕ ПРАВИЛНО БИРА САМО НА ЈЕДАН НАЧИН: Савет славне шминкерке треба да усвоји свака жена

Сигурно сте много пута на друштвеним мрежама видели како жене тестирају пудер, течни пудер или коректор на руци, трудећи се да тако одаберу праву боју за себе. Тако се прави велика грешка, тврди чувена шминкерка.

1706445239_shutterstock_780801988.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 

 - Прави начин је да ставите мало пудера на лице и ја обично то урадим са стране, на образу. Треба вам добро осветљење. За мене, то је искључиво дневно светло. Кад повучете црту пудером који одговара вашој кожи, она ће буквално да нестане пред вашим очима - каже позната шминкерка.

Она зна да није нимало лако одлучити се за нови пудер, док стојите у некој парфимерији, под теретом кеса из шопинга и трудите се да нађете праву нијансу. Решење је да приђете близу излога и нађете неки трачак дневног светла.

-Направите дупли тест ако је потребно- поручује она.

-Код неких жена је боја коже на челу другачија, а друге имају тамнија подручја око усана. Ту су могуће различите интервенције. За чело бисте могли да измешате две нијансе, а око усана можете да ставите и мало светлији пудер- каже шминкерка.

-Ако вам је кожа сувља, обавезно прво нанесите хидратантну крему, а ако је маснија, можете и да идете одмах са течним пудером. Само имајте на уму да ниједно униформно решење није обавезно и за вас и да слободно смете да експериментишете док не нађете одговарајући рецепт- каже краљица мејкап краљевства, преноси Мондо.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas