· · Коментари: 0

ОВАКО ИЗГЛЕДА САМОПОУЗДАЊЕ: Српска глумица важи за једну од најбоље обучених, а новим издањем оставља без даха (ФОТО)

На недавном догађају Јелена Гавриловић одржала поново лекцију стила

1677400242_fest_otvaranje_24022023_0041-ATA-Jelena-Gavrlilovic.jpg
Фото: АТА

Осим што бриљира у многим улогама и водитељским ангажманима, домаћа глумица важи за једну од најбоље одевених дама на јавној сцени. Јелена Гавриловић сваки стил може да изнесе са пуно карактера. Када се појавила на церемонији свечаног отварања 51. ''Феста'', прелепа глумица је све присутне оставила без даха.

Јелену је било немогуће не приметити у отменој црвено-црној комбинацији, достојној додели Оскара.


Савршено стилизована, у дугој црвеној хаљини прекривеној шљокицама, преко које је нослила црни капут, који је био све осим обичног. Овај модни комад, завређује пажњу сам по себи, са дугим ефектним сценским рукавима, а у неким деловима прекривен металик- црвеним принтом.

Ако би се икако могла описати реч самопоуздање, онда би то била Јелана у овој модној комбинацији, коју је носила са ставом праве краљице. Она је одабрала праву фризуру уз изглед, те је загладила своју плаву косу уназад, а драматичност изгледа нагласила је црвеним ружом и лаком на ноктима, док је од накита имала висеће црне минђуше.

Ово је прави пример моћне жене, која бира стил за одговарајућу прилику потпуно у складу са оним што она јесте.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.