· · Komentari: 0

OVAKO IZGLEDA SAMOPOUZDANJE: Srpska glumica važi za jednu od najbolje obučenih, a novim izdanjem ostavlja bez daha (FOTO)

Na nedavnom događaju Jelena Gavrilović održala ponovo lekciju stila

1677400242_fest_otvaranje_24022023_0041-ATA-Jelena-Gavrlilovic.jpg
Foto: ATA

Osim što briljira u mnogim ulogama i voditeljskim angažmanima, domaća glumica važi za jednu od najbolje odevenih dama na javnoj sceni. Jelena Gavrilović svaki stil može da iznese sa puno karaktera. Kada se pojavila na ceremoniji svečanog otvaranja 51. ''Festa'', prelepa glumica je sve prisutne ostavila bez daha.

Jelenu je bilo nemoguće ne primetiti u otmenoj crveno-crnoj kombinaciji, dostojnoj dodeli Oskara.


Savršeno stilizovana, u dugoj crvenoj haljini prekrivenoj šljokicama, preko koje je noslila crni kaput, koji je bio sve osim običnog. Ovaj modni komad, zavređuje pažnju sam po sebi, sa dugim efektnim scenskim rukavima, a u nekim delovima prekriven metalik- crvenim printom.

Ako bi se ikako mogla opisati reč samopouzdanje, onda bi to bila Jelana u ovoj modnoj kombinaciji, koju je nosila sa stavom prave kraljice. Ona je odabrala pravu frizuru uz izgled, te je zagladila svoju plavu kosu unazad, a dramatičnost izgleda naglasila je crvenim ružom i lakom na noktima, dok je od nakita imala viseće crne minđuše.

Ovo je pravi primer moćne žene, koja bira stil za odgovarajuću priliku potpuno u skladu sa onim što ona jeste.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.