Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ове три ствари коси враћају потпуни сјај

Избегавајте препарате који садрже алкохол

1605708641_kosa.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Препарате на бази алкохола треба избегаати, јер исушују и скидају природна уља са власи. 

Прочитајте још: Погрешна нега доводи до ЛОШЕ КОСЕ, а решење се крије у само једном кораку

Врућа вода одвара власи и чини их ломљивим, због тога је најбоље косу испирати млаком водом. Она ће затворити кутикуле и спречити исушивање, а самим тим ће вам се и коси вратити мекоћа и сјај. Уља благотворно ђелују на косу, а најбољи избор су уље авокада, кокосово или маслиново уље. Треба га загрејати и млако нанети на косу. Преко тога треба ставити пластичну капу за туширање и оставити да делује сат времена пре испирања.
   
    

За чешљање су најбоље округле четке са зупцима од природних влакана. Оне равномерно распоређују природна уља од корена до врхова. То косу чини сјајном. Једном недељно се препоручује да користите маске. Довољно је помешати осам јагода с једном кашиком мајонезе, нанети на опрану косу и оставити пет до 10 минута пре испирања.


 Фото: деспоситос   

Косу би било најбоље што чешће сушити природним путем, али ако то није увек могуће, најбоље је користити фен за косу на програму с хладним ваздухом.
    

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas