Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕТ начина да најбоље стилизујете ТЕКСАС ШОРЦ (ФОТО)

Ово су неки од начина да стилизујете тексас шорц и изледате тотално шик

1659613560_NASLSORC.png
Фото: Пеxелс
Oglas

Иако га модни критичари не обожавају, кратак тексас шортс је вечни комад лета. Он никада неће изаћи из моде, колико год га неки покушавали да избаце.

Ми вам представљамо 5 начина на који можете да стилизујете ваш тексас шорц, да изгледа тренди.

1. Класика: Тексас шорц и бела мајица

Фото: Пинтерест

Најједноставнија комбинација а уједно и најефикаснија. Бела мајица, тексас сорц и патике увек су  одлична опција за летњу шетњу, шетњу по плажи или можда кафу са пријатељицама. Додајте торбицу у боји и ето вам једноставног а ефектног аутфита.

2. Спортска елеганција: Пругаста кошуља и тексас шорц

Фото: Пинтерест

Оверсизед кошуља  и патике савршено надопуњују тексас шортс на свим летњим излетима. Додајте им сунчане наочаре и спремни сте за истраживање нових дестинација.

3. Градски изглед: Ланена кошуља и тексас шорц

Фото: Пинтерест

Уколико искомбинујете ваш тексас шорц уз белу ланену кошуљу и том аутфиту додате шик накит, можете тако чак ићи и у канцеларију.

4. Францускиње одобриле: Џемпер и тексас шорц

Фото: Пинтерест

Иако су температуре лети високе, има и дана кад нас мало хладније време изненади. За такве дане, најбоља комбинација јесте џемпер и шорц уз патике. Изгледаћете као права Францускиња!

5. Опуштена елеганција: Шорц и сако

Фото: Пинтерест

Овај аутфит биће прикладан како за шетњу, тако и за ноћни излазак. Одаберите ову комбинацију и сви ће се окретати за вама!

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas