Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Ово је СУПЕРХРАНА за јаку и здраву КОСУ!

Исхрана базирана на минералима и витаминима је кључан предуслов за здраву, јаку и сјајну косу.

1600983814_kosa.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Здрава, сјајна, глатка и лепа коса су идеал сваке жене, али мало жена зна да је тајна оваквог изгледа косе у правилној исхрани богатој здравим минералима и витаминима.

Прочитајте још: Пупчана врпца се прерано СЕЧЕ! Да се то ради само неколико МИНУТА касније десило би се нешто ОДЛИЧНО

 

Добра вест је да за здраву косу нису потребни скупи препарати, већ је довољно свакодневно јести намирнице које хране косу и чине је меком, лепом и сјајно

Прочитајте још: Мама је ОТКРИЛА ТРИК: Овако ће ваша ДЕЦА појести СВЕ ПОВРЋЕ СА ТАЊИРА

Гвожђе: Учвршћује корен косе, а налази се у месу, шкољкама, житарицама и спанаћу.

Витамини Б6, Б12 и протеини: Подстичу раст нове косе у фоликулама длаке. Налази се у млеку, немасном сиру, јајима, лососу, лешницима и зобеној каши.

Прочитајте још: Једите ДВА месеца по 12 ШЉИВА дневно: СМРШАЋЕТЕ и бити здрави као ДРЕН

Цинк: Јача природна уља која обавијају власи и чине косу сјајном, а налази се у месу, лешницима, сунцокретовим семенкама и јогурту.

Витамин Ц: Подстиче обнову и стварање нових ћелија темена. Воће и поврће богато је витаминима Ц, поготово киви и јагоде, манго, поморанџе и црвена паприка.

Антиоксиданси: Имају сличан учинак као витамин Ц, а налазе се у биљу, тамној чоколади и свежем бобичастом воћу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas