· · Komentari: 0
deca i povrće

Mama je OTKRILA TRIK: Ovako će vaša DECA pojesti SVE POVRĆE SA TANJIRA

Mnogi roditelji misle da će deca pre pojesti povrće ukoliko je iseckano na sitne delove, ali nova istraživanja pokazuju suptorno.

1600331422_Depositphotos_213249974_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Svaki roditelj zna koliko je teško naterati decu da pojedu preporučenu količinu povrća. Mnogi roditelji tražili su različita rešenja kako bi njihova deca zavolela povrće, ali većina je bila neuspešna. Međutim, jedna majka otkrila je odličan trik kako ona svojoj deci poslužuje povrće bez njihovog znanja u ukusnom i jednostavnom jelu.

Jedna mama odlučila je da potpuno promeni taktiku i počela da "prerušava" hranu. Podelila je recept koji bi mogao da nagovori i najizbirljiviju decu da jedu povrće. Seckajući šargarepu, brokolu i spanać kombinovala ih je s pireom od krompira,prezlom i jajetom oblikujući pljeskavice u obliku hamburgera.

Drugi roditelji ostali su oduševljeni njenom jednostavnom idejom, a podelili su i neobične načine na koje su oni naterali svoju decu da jedu povrće.

Pročitajte još: Ovih 5 PONAŠANJA DETETA su znak za UZBUNU: Obratite pažnju

- Deca su tako smešna. Moj sin nije hteo da jede grašak dok mu nisam rekla da su to svemirske kuglice. Tada ih je sve pojeo - komentarisala je jedna majka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.