· · Коментари: 0

Овог пролећа бирајте ведрију палету и кул мотиве: 5 БОЈА МАНИКИРА ЗА КОЈЕ ЋЕ ВАС СВИ ПИТАТИ

Ако вам је понестало инспирације за нову боју ноктију, погледајте наше тренди предлоге

1685358557_nokti-naslovna.png
Пхото:Инстаграм принтцреен/наилсидеасмагазине

Пролеће је у замаху, а са топлим временом, манифестујемо и ведрије боје. Упркос култној реплици Флоwерс фор спринг? Гроундбреакинг – окрећемо се цвећу, принтовима и свему што нам доноси радост, јер можда није револуционарно, али је (баш) дуго ишчекивано.

Једино изненађење?

Ове сезоне чак и јарке боје су пригушеније, посебно оне на ноктима, а чини се да је све почело од глазираног тренда Хејли Бибер. Млечни, пастелни маникири настављају да владају, али у широкој палети, а како бисмо их прилагодили већ преуређеном пролећном гардероберу, издвајамо 5 трендy боја ноктију за које ће вас сви питати.

1. Мача зелена

Зелена је вец́ неко време у тренду, али матцха и пистаћи палета нас посебно радује. Савет – носите је уз краћу дужину ноктију.

2. Млечни нокти

Прошлог лета су били у фокусу, а ништа мањи хајп није ни сада – млечни нокти пристају свим тоновима коже, због чега их обожавају широм света. Да бисте добили савршену нијансу, потребна вам је мешавина прозирнобеле или нежноружичасте.

3. Плави зумбул

Ако сте се уплашили да нема јарких боја, не брините, мислили смо и на вас. Зумбул плава учиниће сваки оутфит ефектним, а најбоље се комбинује са монохроматским и црно-белим. Већ видимо да је пакујемо за море!

4. Пастелно жута

Жути нокти су велика вест овог месеца, откако су их испромовисали сви супермодели нове генерације. Благо попут сунца испод облака, ово је освежење које смо прижељкивали!

5. Лаванда

Боја лаванде поново је окупирала наш Инстаграм феед, а како би изгледала иновативније, одлучите се за неки од арт маникира са неочекиваним детаљима и дизајном.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.