Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Појавила се у ЈЕДНОСТАВНОЈ ХАЉИНИ на разговору за посао, а онда је добила КРИТИКУ која ју је оставила У ШОКУ (ФОТО)

Једноставна хаљина направила проблем на разговору за посао

1653296932_20220522_132910.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок
Oglas

Нина Осегуенда пожалила се на ТикТоку да су јој двапут на разговорима за посао пребацили због исте хаљине, тврдећи да је неприкладна за ту прилику. Она је, међутим, убеђена да није проблем у одећи, већ у њеним облинама.

  - Научила сам да без обзира на то колико се прикладно обучем, моје тело привлачи пажњу и никада нећу бити довољно прикладно обучена за посао - рекла је Нина показујући хаљину коју је носила на разговоре за посао, а због које су јој потенцијални послодавци двапут пребацили да је неприкладна.   
Ипак, Нина се не лаже са њиховом оценом да хаљину не треба да носи на послу, она мисли да је проблем у њеном облику тела:

- То је само мој облик тела! - поручила је у опису видеа.

@нинаосегуеда #ститцх wитх @цлаyyедwард и wас репримандед тwице ат 2 дифферент пффицес фор дрессинг "инаппроприателy". ит'с јуст мy схапе. 🤷‍♀️ #бодyимаге #бодyимагеиссуес #бодy #хипс #тхицц #оффицелифе ♬ оригинал соунд - Нина Осегуеда

Прочитајте још: 90 ПОСТО ТЕЛА У ЦВЕТНИМ ТЕТОВАЖАМА: На хоби је потрошила 30.000 евра, а ево како се њено тело променило за 30 година (ФОТО)

Хаљина коју је Нина обукла је кратких рукава, тегет боје и дужине до изнад колена. На њој нема деколтеа, шлицева или било ког другог детаља који би показао превише. Хаљина која савршено прати њену линију тела, јасно истиче њене облине, али не и њен вишак килограма.

@цлаyyедwард #јобток ♬ оригинал соунд - Цлаyтон🤴🏾⚡️

"То што си секси је благослов, а не клетва", написао је неко у коментарима, док су јој бројни корисници ТикТока поручили да "није њена кривица". "Моја најбоља другарица је имала исти проблем. Презгодна је и увек су је слали у ХР због жалби, без обзира на то колико се кромно обуче. Баш тужно", поручио јој је неко.

Бројне друге даме су се пожалиле на исти проблем, а једна од њих је написала да је једина на послу морала да носи униформу "због непристојног облачења, а носила сам ролке и широке панталоне".

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas