Oglas
· · Komentari: 0

Pojavila se u JEDNOSTAVNOJ HALJINI na razgovoru za posao, a onda je dobila KRITIKU koja ju je ostavila U ŠOKU (FOTO)

Jednostavna haljina napravila problem na razgovoru za posao

1653296932_20220522_132910.jpg
Foto: Printskrin/TikTok
Oglas

Nina Oseguenda požalila se na TikToku da su joj dvaput na razgovorima za posao prebacili zbog iste haljine, tvrdeći da je neprikladna za tu priliku. Ona je, međutim, ubeđena da nije problem u odeći, već u njenim oblinama.

  - Naučila sam da bez obzira na to koliko se prikladno obučem, moje telo privlači pažnju i nikada neću biti dovoljno prikladno obučena za posao - rekla je Nina pokazujući haljinu koju je nosila na razgovore za posao, a zbog koje su joj potencijalni poslodavci dvaput prebacili da je neprikladna.   
Ipak, Nina se ne laže sa njihovom ocenom da haljinu ne treba da nosi na poslu, ona misli da je problem u njenom obliku tela:

- To je samo moj oblik tela! - poručila je u opisu videa.

@ninaosegueda #stitch with @clayyedward i was reprimanded twice at 2 different pffices for dressing "inappropriately". it's just my shape. 🤷‍♀️ #bodyimage #bodyimageissues #body #hips #thicc #officelife ♬ original sound - Nina Osegueda

Pročitajte još: 90 POSTO TELA U CVETNIM TETOVAŽAMA: Na hobi je potrošila 30.000 evra, a evo kako se njeno telo promenilo za 30 godina (FOTO)

Haljina koju je Nina obukla je kratkih rukava, teget boje i dužine do iznad kolena. Na njoj nema dekoltea, šliceva ili bilo kog drugog detalja koji bi pokazao previše. Haljina koja savršeno prati njenu liniju tela, jasno ističe njene obline, ali ne i njen višak kilograma.

@clayyedward #jobtok ♬ original sound - Clayton🤴🏾⚡️

"To što si seksi je blagoslov, a ne kletva", napisao je neko u komentarima, dok su joj brojni korisnici TikToka poručili da "nije njena krivica". "Moja najbolja drugarica je imala isti problem. Prezgodna je i uvek su je slali u HR zbog žalbi, bez obzira na to koliko se kromno obuče. Baš tužno", poručio joj je neko.

Brojne druge dame su se požalile na isti problem, a jedna od njih je napisala da je jedina na poslu morala da nosi uniformu "zbog nepristojnog oblačenja, a nosila sam rolke i široke pantalone".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas