· · Коментари: 0

МУШКИ СТИЛ: Три боје кошуље за сваку прилику чине мушкарце неодољивим

Мада је кошуља симбол елеганције, лако се уклапа у различите стилове одевања, прилике и догађаје

1654855479_lumensoft-technologies-H2Ct5aOA5lc-unsplash.jpg
Пхото:Унспласх

Нарочито ефектно делује када је носите уз одело, па модни стручњаци саветују да сваки мушкарац у гардероберу треба да има три врсте кошуља.

Бела

Пхото:Унспласх

Реч је о класичном одевном предмету који се може комбиновати са другим комадима гардеробе. За посао у канцеларији добро се уклапа уз одела свих боја, док у свечаним приликама најбоље иде уз црна одела и уску црну кравату. У обзир долазе и тамноплава и сива одела, као и она светлих боја, у зависности од повода. За мање формалне догађаје, белу кошуљу можете комбиновати с фармеркама или једнобојним кежуал панталонама. Иначе, може се носити уз патике, али и елегантне ципеле.

На пруге

Пхото:Унспласх

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ГРАД КОЈЕГ ВИШЕ НЕМА : Жрнов - једна од највећих мистерија Србије (ФОТО)

Класична кошуља на танке пруге незаменљива је у већини ситуација. Без обзира на боју пруга, уколико су танке, нећете погрешити. Оваква кошуља омогућава да на суптилан начин покажете свој стил и личност. За посао одлично иде уз одело, а за опуштен стил облачења добар избор су фармерке.

Једнобојна

Пхото:Унспласх

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Чар оваквих модела је у томе што уз одело могу да се комбинују за строго пословне, чак и свечане прилике, док ће иста кошуља уз фармерке савршено одговарати лежернијем стилу облачења. Рецимо, црна кошуља добро иде уз тамносиво одело, али и у комбинацији са плавим, сивим и црним оделима. Наглашавају одело и остављају упечатљив утисак, па би требало да свако у ормару има неколико једнобојних кошуља.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.