Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОМАД ОДЕЋЕ УЗ КОЈИ ЋЕ СВАКА КОМБИНАЦИЈА ИЗГЛЕДАТИ САВРШЕНО: Пет начина да носите вечну белу кошуљу

Једноставност никада не излази из моде.

1705930202_81965.jfif
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек је добро да у ормару имамо неке класичне комаде као што је бела кошуља. А како да је носимо саветује стилистикиња Маја Мијатовић.

Мењају се трендови, годишња доба али она је ту и остаје. Можемо слободно рећи да је мало “модно благо” које се налази готово у сваком гардероберу. Довољно свечана и елегантна, али и опуштена и лежерна па пристаје свим генерацијама самим тим и свакој одевној комбинацији. Како да белу кошуљу носите у различитим приликама?

За излазак

 Откопчајте пар дугмића како би сте дали тај шик моменат свуците кошуљу на једно раме и комбинујте са кожном сукњом и добрим накитом. Изгледајте тренди и сексипилно у овој комбинацији.

За викенд

 Купите број или два већу кошуљу, вежите је изнад пупка и уз њу комбинујте фармерице или удобне памучне хеланке са патикама - комфор је загарантован и викенд може да почне!

За гламурозуни догађај

 Гламурозне тоалете као одлика црвеног тепиха може а и не мора бити обавезна. За ову прилику бирајте свилену белу кошуљу и црну сукњу до колена. Комбинацију употпуните минђушама које ће дати посебни печат. Несвакидашњи а обично и сведено, елегантно и доступно свима.

За састанак

 Када је ова прилика у питању свака дама акценат ставља на оутфит. Слип сатен хаљина преко које можете обући белу кошуљу и завезати, са омиљеним паром обуће сигурно ћете привући пажњу - то је и био циљ зар не?

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas