Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИКОНА СТИЛА

Права богиња! Карла Бруни у шестој деценији прошетала опасну хаљину у Кану! (ФОТО/ВИДЕО)

Пред фотографима у Кану је могла да открије превише...

1625749156_pjimage--5-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ womensupremacyyy
Oglas

Кански филмски фестивал 2021. почео је овог уторка, 6. јула. Церемонија отварања коју фанови чекају више од две године, окупила је најлепше звезде. Међу најсјајнијим била је Карла Бруни, бивша прва дама Француске, у шљокичастој хаљини.

Прочитајте још: Шепурење може да почне: Марион Котијар и Бела Хадид обележиле прво вече Канског фестивала! (ФОТО/ВИДЕО)

Тешко је било склонити очи са Карле на црвеном тепиху.

Хаљина Карле Бруни

У дугој плавој хаљини, са сребрним шљокицама, на једно раме, модне куће Celine, Карла је изгледала попут праве богиње. Све је уклопила са сребрним ципелама на штиклу, са танким кајишићима и металик торбицом. Хаљина је истакла Карлину одличну фигуру, у њеној педесет трећој години.

Определила се за разбарушену фризуру која се одлично уклопила са аутфитом.

У неколико наврата, хаљина је била "непослушна", па су папараци само чекали да се догоди пех. Проблем је правио предубоки шлиц. На срећу, папараци нису успели да ухвате Карлу у лошем тренутку.

Бивша манекенка се срдачно поздравила са смеричким моделом Белом Хадид, са којом се зна од раније и заједно су провеле неко време на балкону у причи, док су фотографи били одушевљени призором две диве на једном месту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @womensupremacyyy

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas