Oglas
· · Komentari: 0
IKONA STILA

Prava boginja! Karla Bruni u šestoj deceniji prošetala opasnu haljinu u Kanu! (FOTO/VIDEO)

Pred fotografima u Kanu je mogla da otkrije previše...

1625749156_pjimage--5-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ womensupremacyyy
Oglas

Kanski filmski festival 2021. počeo je ovog utorka, 6. jula. Ceremonija otvaranja koju fanovi čekaju više od dve godine, okupila je najlepše zvezde. Među najsjajnijim bila je Karla Bruni, bivša prva dama Francuske, u šljokičastoj haljini.

Pročitajte još: Šepurenje može da počne: Marion Kotijar i Bela Hadid obeležile prvo veče Kanskog festivala! (FOTO/VIDEO)

Teško je bilo skloniti oči sa Karle na crvenom tepihu.

Haljina Karle Bruni

U dugoj plavoj haljini, sa srebrnim šljokicama, na jedno rame, modne kuće Celine, Karla je izgledala poput prave boginje. Sve je uklopila sa srebrnim cipelama na štiklu, sa tankim kajišićima i metalik torbicom. Haljina je istakla Karlinu odličnu figuru, u njenoj pedeset trećoj godini.

Opredelila se za razbarušenu frizuru koja se odlično uklopila sa autfitom.

U nekoliko navrata, haljina je bila "neposlušna", pa su paparaci samo čekali da se dogodi peh. Problem je pravio preduboki šlic. Na sreću, paparaci nisu uspeli da uhvate Karlu u lošem trenutku.

Bivša manekenka se srdačno pozdravila sa smeričkim modelom Belom Hadid, sa kojom se zna od ranije i zajedno su provele neko vreme na balkonu u priči, dok su fotografi bili oduševljeni prizorom dve dive na jednom mestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @womensupremacyyy

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas