Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Природна НЕГА ЛИЦА Памеле Андерсон: Три производа које глумица користи уместо шминке

Ево о која три природна производа је реч

1704462500_Foro-Profimedia-Pamela-Anderson.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Заносну плавушу, чувену "чуварку плаже, Памелу Андерсон, у 2023. години често смо могли да видимо без трунке шминке. Фанови су је подржали, већина је била одушевљена њеној природношћу у 56. години живота. С друге стране, било је и оних који су се чудили њеној одлуци да се на свечаним догађајима и јавним места као звезда појављује без шминке.

Међутим, свима је "затворила" уста када је рекла да лице без шминке за њу представља слободу и олакшање и никада се није осећала срећнијом у својој кожи него сада. На велико изненађење многих, недавно је и у свом блогу под насловом "А Гентле Региме" (Нежни режим), открила своју "бјути" негу која је прилично једноставна. Након што је како каже, "избацила производе који су превише компликовани", више не проводи пуно времена над лавабоом како би неговала кожу, има само неколико омиљених производа, а ево и који су:

"Стављам ствари тада и тамо где их видим и онда их примјењујем… Спреј за хидратацију с мирисом ружом стоји у фрижидеру па га користим сваки пут кад га отворим… балзам за усне је у торби и наносим га цели дан, посебно зими", написала је она.

Такође, користи домаће уље од шипка за лице за које каже да га наноси без обзира на то да ли користи козметику тај дан или не: "Стоји на козметичком столићу и користим га пре наношења шминке или само ‘као шминку’ у неким данима", рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas