Oglas
· · Komentari: 0

Prirodna NEGA LICA Pamele Anderson: Tri proizvoda koje glumica koristi umesto šminke

Evo o koja tri prirodna proizvoda je reč

1704462500_Foro-Profimedia-Pamela-Anderson.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zanosnu plavušu, čuvenu "čuvarku plaže, Pamelu Anderson, u 2023. godini često smo mogli da vidimo bez trunke šminke. Fanovi su je podržali, većina je bila oduševljena njenoj prirodnošću u 56. godini života. S druge strane, bilo je i onih koji su se čudili njenoj odluci da se na svečanim događajima i javnim mesta kao zvezda pojavljuje bez šminke.

Međutim, svima je "zatvorila" usta kada je rekla da lice bez šminke za nju predstavlja slobodu i olakšanje i nikada se nije osećala srećnijom u svojoj koži nego sada. Na veliko iznenađenje mnogih, nedavno je i u svom blogu pod naslovom "A Gentle Regime" (Nežni režim), otkrila svoju "bjuti" negu koja je prilično jednostavna. Nakon što je kako kaže, "izbacila proizvode koji su previše komplikovani", više ne provodi puno vremena nad lavaboom kako bi negovala kožu, ima samo nekoliko omiljenih proizvoda, a evo i koji su:

"Stavljam stvari tada i tamo gde ih vidim i onda ih primjenjujem… Sprej za hidrataciju s mirisom ružom stoji u frižideru pa ga koristim svaki put kad ga otvorim… balzam za usne je u torbi i nanosim ga celi dan, posebno zimi", napisala je ona.

Takođe, koristi domaće ulje od šipka za lice za koje kaže da ga nanosi bez obzira na to da li koristi kozmetiku taj dan ili ne: "Stoji na kozmetičkom stoliću i koristim ga pre nanošenja šminke ili samo ‘kao šminku’ u nekim danima", rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas