Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИРОДНА СРЕДСТВА ЗА СОЧНИЈИ ПОЉУБАЦ: Намирница која вам може помоћи да ПОВЕЋАТЕ усне

Повећајте усне на природан начин

1668519951_Foto-Shutterstock-usne.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Не можемо сви да се похвалимо како нам је мајка природа подарила пуне усне, али зато можемо нешто да учинимо да то "исправимо" - бар накратко и, што је још важније, без филера! За то нам је потребно циметово уље или прах који дају привремени ефекат сочних усана. Додуше, мало ће пецкати кожу, али цимет се сматра безопасним у поређењу са комерцијалним производима који се користе у исте сврхе.

Његово уље не штети кожи ако се користи локално, али иритира слузокожу када се нанесе на усне. Резултат тога је бржа циркулација крви у уснама, које почињу да изгледају као да вас је пчела убола. Уз то, цимет је најјефтинији и најбезбеднији начин да се постигне изглед за који многе даме дају читаво богатство.

Пре него што испробате овај метод, знајте да ћете након наношења средства за повећање усана на бази цимета осетити благу иритацију. Не брините се, то је уобичајено. Заправо, ако пецкање изостане, слободно додајте још мало цимета.

Ево како све можете да постигнете жељени ефекат:

Са вазелином

Потребно је: 1 кашичица циметовог уља или праха и 1/2 кашичице вазелина

Помешајте вазелин и цимет, па мешавину нежно умасирајте на усне. Оставите да делује неколико минута, а затим обришите.

Вазелин хидрира усне, а цимет их повећава.

Прочитајте још: Најбољи начин да нанесете хајлајтер: Ако сте почетник ово треба да буде први корак

Шећерни и слани пилинг

Потребно је за шећерни: по кашика цимета у праху, шећера и маслиновог (кокосовог) уља

Помешајте све састојке и направите густу пасту, па је пребаците у теглицу. Врховима прстију лагано масирајте усне 5-10 минута.

Пилинг ће скинути површину усана и убрзати циркулацију.

Потребно је за слани: кашичица цимета у праху, кашика маслиновог уља и кашика соли

Помешајте цимет са маслиновим уљем. Посолите и измешајте. Смесу нанесите на усне и нежно масирајте. Оставите да делује 5 минута, а затим га обришите/исперите.

Со ће усне учинити глатким, зачин ће напумпати усне, а маслиново уље ће их одржати влажним. Ипак, овај пилинг користите опрезно, јер је мешавина цимета и соли веома јака комбинација и може да изазове микроповреде на уснама.

Штапић

Потребно је: 1 штапић цимета и чинија воде

Потопите штапић цимета у воду на неколико минута, па њиме пређите по сувим уснама. Престаните када осетите пецкање на уснама.

Активни састојци у штапићу цимета повећаће проток крви до усана, чинећи их пунијим.

Руж

Потребно је: ваш омиљени руж, 2-3 капи циметовог уља, 1 кашичица какао путера и 2-3 капи бадемовог уља

У посуди помешајте какао путер и исецкан руж. Ставите у микроталасну на неколико секунди, а затим додајте цимет и бадемово уље. Пребаците у теглу и оставите да се охлади, па нанесите на усне.

Мешавину можете користити свакога дана уместо уобичајеног кармина. Обојиће вам усне у омиљену нијансу, нахраниће их и учинити да делују пуније.

Мере опреза

Пре употребе уља цимета увек га најпре тестирајте, јер може много да пече ако се користи у већим количинама, нарочито ако имате осетљиву кожу. Пре него што цимет нанесете на усне, испилингујте их сољу или шећером да бисте са њих уклонили нечистоћу и мртве ћелије. Цимет, као и сваки други зачин, немојте да користите на испуцалим уснама, јер ће вас јако пећи, чак и болети.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas