Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИРОДНИ БОТОКС који користи Кејт Мидлтон: Будућа краљица нема боре иако је ушла у пету деценију живота

Кејт Мидлтон није поборница пластичних операција, па се због тога труди да се негује природним средствима

1683886949_Kejt-Midlton.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Будућој краљици Кејт Мидлтон доступни су сви могући козметички препарати за негу лица, као и прескупи третмани, али се она одлучила за природу и никако се није покајала! Ушла је у пету деценију, готово да нема бора, а кожа јој је блистава, и све захваљујући спилантолу.

Вероватно сте га до сада виђали као саставних део бројних крема, али нисте знали колико је делотворан. Војвоткиња му је већ годинама верна, те уопште није поборник пластичних операција.

Наиме, спилантол је локални анестетик биљног порекла. Може се користити и неколико пута дневно, а његов учинак одмах приметан, тако може да умањи одмах боре око очију на око сат времена.

Дакле, уз њега је могући инстант резултат. Са друге стране, уколико се редовно користи у свакодневној нези, доноси приметну разлику и умањује несавршености на лицу боре и то на дуже стазе.

Такође, препорука је да га користите и са другим анти аге препаратима као што су хијалуронска киселина, витамин Ц или ретинол како бисте осигурали најбоље резултате, баш као што то ради и Кејт Мидлтон.

Веома важно је нагласити да спилантол није медицинска супстанца, нити лек, већ искључиво козметички састојак. Радии се о масној киселини која се добија из биљке Ацмелла олерацеа и попуњава ситне боре и прве знакове старења на лицу.

Дерматолози су потврдили његово позитивно дејтство, међутим, тренутно не постоје дуготрајне студије које би ближе појасниле деловање овог састојка. До сада није било нежељених дејстава, међутим стручњаци упозоравају да као и са било којим другим производом, и са овим поступајте опрезно и процените да ли одговара вашој кожи.

Такође, важно је напоменути да се спилантол користи тек након што прође обраду и издвајање екстракта у лабораторијским условима, односно, није препорука да користите саму биљку.

Спилантол се додаје у серуме и креме и користи се једноставно - тако што их нежно умасирате у лице.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas