Oglas
· · Komentari: 0

PRIRODNI BOTOKS koji koristi Kejt Midlton: Buduća kraljica nema bore iako je ušla u petu deceniju života

Kejt Midlton nije pobornica plastičnih operacija, pa se zbog toga trudi da se neguje prirodnim sredstvima

1683886949_Kejt-Midlton.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Budućoj kraljici Kejt Midlton dostupni su svi mogući kozmetički preparati za negu lica, kao i preskupi tretmani, ali se ona odlučila za prirodu i nikako se nije pokajala! Ušla je u petu deceniju, gotovo da nema bora, a koža joj je blistava, i sve zahvaljujući spilantolu.

Verovatno ste ga do sada viđali kao sastavnih deo brojnih krema, ali niste znali koliko je delotvoran. Vojvotkinja mu je već godinama verna, te uopšte nije pobornik plastičnih operacija.

Naime, spilantol je lokalni anestetik biljnog porekla. Može se koristiti i nekoliko puta dnevno, a njegov učinak odmah primetan, tako može da umanji odmah bore oko očiju na oko sat vremena.

Dakle, uz njega je mogući instant rezultat. Sa druge strane, ukoliko se redovno koristi u svakodnevnoj nezi, donosi primetnu razliku i umanjuje nesavršenosti na licu bore i to na duže staze.

Takođe, preporuka je da ga koristite i sa drugim anti age preparatima kao što su hijaluronska kiselina, vitamin C ili retinol kako biste osigurali najbolje rezultate, baš kao što to radi i Kejt Midlton.

Veoma važno je naglasiti da spilantol nije medicinska supstanca, niti lek, već isključivo kozmetički sastojak. Radii se o masnoj kiselini koja se dobija iz biljke Acmella oleracea i popunjava sitne bore i prve znakove starenja na licu.

Dermatolozi su potvrdili njegovo pozitivno dejtstvo, međutim, trenutno ne postoje dugotrajne studije koje bi bliže pojasnile delovanje ovog sastojka. Do sada nije bilo neželjenih dejstava, međutim stručnjaci upozoravaju da kao i sa bilo kojim drugim proizvodom, i sa ovim postupajte oprezno i procenite da li odgovara vašoj koži.

Takođe, važno je napomenuti da se spilantol koristi tek nakon što prođe obradu i izdvajanje ekstrakta u laboratorijskim uslovima, odnosno, nije preporuka da koristite samu biljku.

Spilantol se dodaje u serume i kreme i koristi se jednostavno - tako što ih nežno umasirate u lice.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas