Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Продужите му ТРАЈАЊЕ и ЈАЧИНУ: Како се правилно наноси ПАРФЕМ, и који мирис треба одабрати према ТИПУ КОЖЕ?

Многи греше приликом наношења, али и одабира парфема.

1638802691_shutterstock_472226677.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Уколико вам се дешава да вам парфем брзо испари након наношења, онда је знак да нешто не радите како треба.

Наравно, важно је за почетак уверити се да је парфем оригинал, а уколико и након те потврде брзо изветри, обратите пажњу на следеће ствари.

Прочитајте још: Није ствар само у ЈАЧИНИ мириса: Знате ли шта значе ознаке ЕДП и ЕДТ на парфемима?

Парфем и дезодоранс

Јако је важно да се парфем који користите не меша с дезодорансом, Уколико пак не можете без дезодоранса, онда је најбоље бирати мирисе исте базе - рецимо пудерасти с пудерастим, цветни с цветним.

Наношење парфема

Парфем се наноси на места велике циркулације - на унутрашњу страну лактова, врат и унутрашњу страну ручног зглоба.

Уколико желите да се мирис задржи дуже, капните мало мириса на одећу или косу, али водите рачуна да не остану флеке.

Количина парфема

Ако користите тоалетну воду, биће вам потребно четири до пет 'шприца', а с парфемом немојте прскати више од три пута. 

Такође, количину парфема диктира и тип коже - ако је масна кожа онда ће боље упијати и дуже задржавати мирис, па су потребне мање количине парфема, док они са сувом кожом мораће да нанесу веће количине.

Такође, за оне са сувом кожом препоручује се да избегавају цветне ноте, јер с њихове коже такви мириси ће брже испарити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas