Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

Пронађите савршене НАОЧАРЕ ЗА СУНЦЕ: Идеални модели за ваш облик лица (ФОТО)

Неколико савета за куповину наочара које ће одговарати вашем лицу

1654498095_e8e6921a168524558b4233513db9ee4b.jpg
Фото: Пинтерест
Oglas

При купивини наочара за сунце не морате трошити огромну количину новца како бисте купили баш онај модел који вам савршено одговара. Битно је да се определите за модел који одговара вашем облику лица и да изгледаћете атрактивно и модерно. 

Прочитајте јос: Александра Мељниченко данас је НАЈМЛАЂА МИЛИЈАРДЕРКА, али ево како је изгледала када је упознала БОГАТОГ РУСА

Наочаре некада знају да буду веома скупе, па људи због тога мисле да ће им добро стајати. То уопште не мора да буде случај. Некада можете пронаћи баш оне наочаре које вама одговарају без пуно муке и без трошења много новца, само је потребно да пратите следеће савете. 

Фото: Пинтерест

Уколико имате округло лице треба да изаберете модел који ће га издужити. Избегавајте округле наочаре, иако су оне сада веома популарне. Најбоље би вам стајао широки модел са коцкастим оквиром. 

Овално лице је најзахвалније за одабир сунчаних наочара. Људима са овим обликом лица одговарају скоро сви модели наочара, али ако вам је тешко да се определите са благо четвртастим оквиром са заобљеним ивицама не можете погрешити.

Ако имате дугуљасто лице потребно је да га привидно скратите. За то су можда најбољи избор четвртасте и округле наочаре већих диманзија.

Широком облику лица највише одговарају такозване пилотске наочаре, или неки облик који је необичног изгледа како би се пажња усмерила на очи. 

Што се тиче четвртастог облика лица, вама су потребне наочаре које ће ублажити те четвртасте црте лица и најбољи избор су велике округле или овалне сунчане наочаре са тамним стаклима. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas