Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Сазнајте како треба да носите раздељак с обзиром на облик лица (ФОТО)

Раздељак много утиче на целокупан изглед.

1615804771_woman-2593366_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Округло лице – на средини

Ако ти је лице једнако широко колико и дугачко, то је знак да имаш округли облик лица, поготово ако ти је и заобљено код вилице. За такав облик је најбољи раздељак на средини. Он ће учинити да ти лице изгледа издуженије и тање, што је нешто на што доста људи који имају овакав облик лица жели постићи.

Прочитајте још: Пумпарице и сако наглашених рамена: Тако изгледа трендсетерка овог ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Коцкасто лице – на страну у комбинацији са шишкама

Они којима је чело, образи и вилица отприлике једнако широко, имају лице које припада у овај скуп. За њих је најбоље пребацити раздељак ипак на једну страну, а поготово ће све изгледати још боље ако имаш дуже шишке. Тако ће нагласити јаке црте свог лица, али и учинити да изгледају што женственије. 

Срцолико лице – јако на страну

Ако ти је чело најшири део лица, а оно ти се према бради постепено сужава, с израженом брадом, онда имаш срцолико лице. Како би лицу дали баланс, таквим се људима препоручује да ставе раздељак што је даље могуће на страну. Оно што се жели постићи је да се покрије део чела како би оно изгледало мање и како би се брада 'смекшала'. 

Прочитајте још: Како да користите РУЖ УМЕСТО РУМЕНИЛА? Нови тренд из света шминке (ВИДЕО)

Крушколико лице – било који

Они који имају крушколики облик лица су најсрећније људи јер њима добро стоји било који раздељак. То су они чије је лице дуже него што је шире, чело им је најшири део лица, а остатак је лагано заобљен. Ово је најпропорционалнији облик лица и допушта својим власницима да експериментишу с раздељком, јер што год направили, неће погрешити.

Дугуљасто – на средини

За разлику од крушколиког лица, дугуљасто није толико заобљено, већ има јаке и изражене црте лице, али је такође његова дужина већа него ширина. Да припадаш овој скупини можеш препознати и ако имаш велико чело. Због тога што су црте лица толико јако изражене, најбољи је раздељак на средини јер ће он помоћи да их омекша, с обзиром на то да ће ти коса уоквирити лице подједнако с обе стране.

Прочитајте још: ДИОР необичним филмом представио ПРОЛЕЋНУ КОЛЕЦИЈУ: Мистично и бајковито (ВИДЕО)

Дијамант лице – на страну

Девојке с дијамантним обликом лица су оне којима не треба контурисање јер већ имају све савршено изражено. Овај облик лица карактерише сужено чело и мала брада. За њих је најбољи раздељак лагано на страну јер ће то нагласити црте лица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas