Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шест најчешћих грешака приликом наношења пудера: Због њих долази до неуједначеног тена

Како би вам се пудер што дуже задржао на лицу и како не би дошло до превеликог одуступања од боје коже, избегавајте ове грешке

1663762484_foto-pexels-unsplash.jpg
Фото: Пеxелс, Унспласх
Oglas

Нема доброг маке упа без добро нанесене подлоге. Чињеница је то коју смо досад сви усвојили, али већина жена и даље највише маке уп грешака ради управо са подлогом. Време је да једном заувек савладамо и ову лекцију. Доносимо вам 6 најчешћих грешака код наношења подлоге...

1. Наносите превише слојева

Много жена верује да што више слојева нанесе, то ће имати боље прекривање. Али, то је велика грешка. Тајна не лежи у слојевима него у идеалном пудеру који пристаје вашој кожи. Ако наносите више слојева на делове лица које посебно желите прекрити, више подлоге само привлачи додатне подлоге на те делове лица. Уједначена подлога даје природан изглед вашем лицу.

Прочитајте још: Фризерка објаснила: Ево зашто никада не би требало да везујете косу у реп (ВИДЕО)

2. Тестирате пудер на својој руци

Уврежено правило да пудер и коректор требате приликом куповине проверити на свом длану је погрешно. Наиме, боја на лицу и на руци није исте нијансе. Најбоље место где треба нанети нови пудер је на вашем врату.

3. Наносите коректор испод пудера

Прво наносите коректор, а тек онда пудер? Погрешно! Наиме, с пудером ћете макнути нанесени коректор.Прво требате нанети пудер, а тек онда коректор.

4. Не користите прајмер

Ваша подлога мења боју током дана? Вероватно сте заборавили да нанесете прајмер. Због оксидирања пудера његова боја се мења, а прајмер ће то успешно спречити.

Прочитајте још: Зашто би требало да ставите КАШИКУ ШЕЋЕРА У ШАМПОН: Користан трик са ЧЕТИРИ ФЕНОМЕНАЛНА ЕФЕКТА

5. Наносите пудер само до руба вилице

Нико не жели видети прелазну црту која се ствара ако пудер наносите само на лице. Подлогу увек морате нанети и на део врата те добро изблендати.

6. Пудер се почиње мастити

Ако имате мешовиту или масну кожу, након одређеног времена ваше лице ће се почети сјајити. Како бисте то избегли, течни  пудер фиксирајте уз помоћ пудера у праху.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas