· · Коментари: 0
мода

Шест пролећних јакни које су постале незаобилазни тренд ове сезоне: Морате их имати у свом гардероберу(ФОТО)

Са овим комадима нећете погрешити

1650966013_the-nix-company-4Hmj9gkyM6c-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Зима је увелико иза нас, а лепше време и више температуре учиниле су да изађемо из дебљих капура и ускочимо у лаганије одевне предмете.

Када мало падне температура или увече захладни, одаберите једну од најпопуларнијих јакни ове сезоне... Од оних класичних и елегантнијих варијанти, па све до штепаних јакни, овог пролећа модерно је више модела, а ви сами изаберите који вам највише пристаје.

1. Патцхwорк

Ако сте љубитељ класичних и басиц комада попут једнобојних мајица или панталона, ово је права јакна за вас. Колоритне и живописног дезена "разбиће" монотоне боје и дати вашем аутфиту оригиналнији печат.

Прочитајте још: "Микси" фризура осваја свет: Будите другачије и одважне (ФОТО)

 2. Боуцлé

Ако сте љубитељ елегентнијих и формалнијих модела, морате имати овај примерак у гардероберу. Када се помене боуцлé јакна прва асоцијација је непревазиђена Цоцо Цханел. У тамнијим или светлијим тоновима, у комбинацији са сукњом или панталона, пристајаће свакој комбинацији.

3. Штепана јакна

Удобна, тражена, лако уклопљива! Штепане јакне својим необичнијим кројем можете носити током целе године. Чини се да че још дуго овај модел бити на врху једних од најпопуларнијих.

Прочитајте још: Једна БОЈА РУМЕНИЛА се овог пролећа посебно ИЗДВОЈИЛА: Како да је понесете на најлепши начин?

4. Тексас јакне

Раних двехиљадитих биле су најпопуларније, али вратиле су се на велика врата. Прегршт различитих кројева, боја џинса, у краћој или дужој варијанти - ваше је само да одаберете онај модел који вам највише одговара.

5. Бомбер јакна

Уз добре наочаре, качкет или торбу ова јакна ће просто деловати wоw! Одговара свима који су љубитељи опушеније варијанте. Идеална је за шетњу или пиће са другарицама.

Прочитајте још: Да ли је "ШУГАРИНГ" бољи од депилације воском? Ево свега што треба да знате

6. Кожна јакна

Једноставно, кожна јакна никада неће изаћи из моде. Дужа или краћа варијанта, са каишевима или без, у ведрим тоновима или класична црна - увек ће дати оригинални печат свакој вашој комбинацији.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.