Oglas
· · Komentari: 0
moda

Šest prolećnih jakni koje su postale nezaobilazni trend ove sezone: Morate ih imati u svom garderoberu(FOTO)

Sa ovim komadima nećete pogrešiti

1650966013_the-nix-company-4Hmj9gkyM6c-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Zima je uveliko iza nas, a lepše vreme i više temperature učinile su da izađemo iz debljih kapura i uskočimo u laganije odevne predmete.

Kada malo padne temperatura ili uveče zahladni, odaberite jednu od najpopularnijih jakni ove sezone... Od onih klasičnih i elegantnijih varijanti, pa sve do štepanih jakni, ovog proleća moderno je više modela, a vi sami izaberite koji vam najviše pristaje.

1. Patchwork

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Ako ste ljubitelj klasičnih i basic komada poput jednobojnih majica ili pantalona, ovo je prava jakna za vas. Koloritne i živopisnog dezena "razbiće" monotone boje i dati vašem autfitu originalniji pečat.

Pročitajte još: "Miksi" frizura osvaja svet: Budite drugačije i odvažne (FOTO)

 2. Bouclé

Ako ste ljubitelj elegentnijih i formalnijih modela, morate imati ovaj primerak u garderoberu. Kada se pomene bouclé jakna prva asocijacija je neprevaziđena Coco Chanel. U tamnijim ili svetlijim tonovima, u kombinaciji sa suknjom ili pantalona, pristajaće svakoj kombinaciji.

3. Štepana jakna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

Udobna, tražena, lako uklopljiva! Štepane jakne svojim neobičnijim krojem možete nositi tokom cele godine. Čini se da če još dugo ovaj model biti na vrhu jednih od najpopularnijih.

Pročitajte još: Jedna BOJA RUMENILA se ovog proleća posebno IZDVOJILA: Kako da je ponesete na najlepši način?

4. Teksas jakne

Ranih dvehiljaditih bile su najpopularnije, ali vratile su se na velika vrata. Pregršt različitih krojeva, boja džinsa, u kraćoj ili dužoj varijanti - vaše je samo da odaberete onaj model koji vam najviše odgovara.

5. Bomber jakna

Uz dobre naočare, kačket ili torbu ova jakna će prosto delovati wow! Odgovara svima koji su ljubitelji opušenije varijante. Idealna je za šetnju ili piće sa drugaricama.

Pročitajte još: Da li je "ŠUGARING" bolji od depilacije voskom? Evo svega što treba da znate

6. Kožna jakna

Jednostavno, kožna jakna nikada neće izaći iz mode. Duža ili kraća varijanta, sa kaiševima ili bez, u vedrim tonovima ili klasična crna - uvek će dati originalni pečat svakoj vašoj kombinaciji.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas