Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ситне корекције које ће ваш изглед довести до савршенства

Коме су још потребни крупни кораци и доношење великих одлука, када је изглед у питању?

1630337427_lice.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

 Подвргавање естетским захватима, инванзивним методама које утичу на изглед, свакако доносе огромну промену са собом, али је и чињеница да то не може себи свако да приушти, као и да не жели свако себе да излаже таквом стресу када није потребно. А поред свега тога, жељене промене могу да се направе и уз много мање труда, улагања, па и за мање времена. 

Када је физички изглед у питању, важно је нешто што бисмо могли да назовемо „одржавање“, јер ни кожа, ни коса, ни гардероба, не могу да изгледају лепо увек ако немају адекватну негу и то одржавање. У том смислу, направили смо списак од неколико малих корекција које вам могу омогућити сасвим освежен и много бољи изглед.

Освежите лице ПРX Т33 третманом!

Чињеница је да се увек креће од лица и жеље да се умор, боре, знакови старења, беживотност коже избришу. Инванзивне захвате, боцкања иглама, не воле сви, због чега постоји нешто што се зове ПРX Т33 третман. Ако нисте до сада чули за њега, онда је дефинитивно право време за то.

ПРX Т33 третман представља хемијски пилинг за биоревитализацију коже, а могу га користити и жене и мушкарци, као што се може користити за решавање различитих проблема. Код тинејџера и младих се углавном користи за отклањање ожиљака насталих услед акни, као и за регулацију масноће на кожи лица која је склона акнама. ПРX Т33 је, такође, одличан за уклањање флека које настају током трудноће, али је ипак најчешћи разлог његовог бирања враћање кожи сјаја, једрине, подизања тонуса коже, те ублажавање и брисање финих линија и бора. 
Након ПРX Т33 третмана кожа је једрија, одморнија, блиставија, затегнутија, што у огромној мери чини да изгледате далеко лепше и подмлађеније.

Закажите избељивање зуба за савршен осмех!

Без искреног и лепог осмеха је тешко изгледати савршено, зар не? Некада је до тог савршеног осмеха пут врло кратак, а избељивање зуба га може обезбедити. Важно је само да одаберете методу која је одговарајућа за вас и здравље ваших зуба и десни, што значи да је потребно пре самог процеса да одете и прегледате своје зубе.
Избељивање зуба се може радити у кућној варијанти или код стоматолога, али је у оба случаја важно да процес буде праћен од стране стручног лица. Наравно, избељивање зуба код стоматолога јесте боља опција, јер је потребан један третман да дођете до жељене боје, а и шта год да вам засмета или да имате неко питање, одмах можете свом зубару да се обратите.  

Урадите нешто ново са косом!

Када год се ради о неким променама, битно је да и коса буде укључена у то. Посета фризеру, уз консултације о шишању на неки другачији начин, промени боје косе, па чак и њене дужине, даће нову димензију вашем свеукупном изгледу, посебно када се побринете да имате леп осмех, лепу кожу, коса постаје пратећи детаљ који даје целовитост новом имиџу и комплетност свим изменама. Као и са свим осталим, тако је важно да коса буде негована, здрава и да прати облик лица, главе, па чак и размере вашег тела, како би чинила да уз њу изгледа перфектно.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas